КАРАВАНОТ МАДАМ ФОРТУНА СО GYPSY JAZZ ВО ЈАВНА СОБА 

Караванот на Мадам Фортуна е интеркултурен музички проект кој во среда,

Share Button
Повеќе

Далечини од Горана Митровиќ

Поетска вечер по повод третата поетска збирка „Далечини“ од Горана Митровиќ. Во просторот ќе бидат изложени и нејзини графики.

Share Button
Повеќе

Showroom: Mary Poppins Quartet

Вечер посветена на уживање во најдоброто од филмска музика!

Share Button
Повеќе

Среќен Петок во Јавна сова

Попладневни часови посветени на уживање во македонско вино

Share Button
Повеќе

14-ти Април Среќен Петок во Јавна Соба

Попладневни часови посветени на уживање во македонско

Share Button
Повеќе

13-ти април Ракија вечер во Јавна Соба

Саботно опуштање под отворено небо и уживање во различни вкусови на ракија!

Share Button
Повеќе

Вкусот на пролета во Јавна Соба

Ве покануваме на дванаесеттото издание на проектот “Вкусот на Скопје“!

Share Button
Повеќе

Showroom: Miltons quintet

Шоу исполнето со world music! Уживање во еклектичен спој на традиционалната музика

Share Button
Повеќе