Love Guru (Part 2) – Прв дејт

ПРВ ДЕЈТ Да речеме дека некој тип многу ви се допаднал и ве викнал на дејт. Зрачите со позитивна енергија

Share Button
Повеќе

Знам колку боли…

Го памтиш ли детството, ги памтиш ли школските клупи? – Ќе ме запрашаат.

Share Button
Повеќе

Нова песна на Дани – Нема две

Едно место за #Љубов роден град….

Share Button
Повеќе

„Елементал“ и Скопје 10 години љубов- Оваа сабота забавата е во „Вип Арена Борис Трајковски“

Хрватскиот бенд Елементал оваа сабота подготвува изненадување за своите фанови во Македонија. 18 март, „Вип Арена Борис Трајковски“ е местото

Share Button
Повеќе

Денот на Љубовта и Виното во Паб Комедија

ВИНО, бидејќи ни една ЉУБОВ не започнала со јадење на салата!!!

Share Button
Повеќе

Баш ми е гајле за Сите и Се!!

Секоја убава мисла нему му беше посветена и пак водев љубов со Него….и неколку пати дојдов до врвот на лудилото

Share Button
Повеќе

Еделвајс

Еделвајс…ах Љубов!!!….. Сакаше да и го подари…се сеќаваше дека Таа го сакаше баш овој цвет!!! Еден и единствен…необичен…. Баш како

Share Button
Повеќе

Ова е вашата сродна душа

Според старогрчкиот мит, човекови суштества, андрогини, некогаш биле совршен спој на машко и женско. На нивната совршеност им завидувале дури

Share Button
Повеќе

ТИШИНАТА УБАВО БОЛИ

Зборувај ми за љубов. Кажи ми дека ме сакаш. Зборувај ми за среќа. Кажи ми дека јас сум твојата. Зборувај ми тивко. За

Share Button
Повеќе