Деца од Македонија ќе учествуваат на театарски фестивал во Љубљана

Театарска група на Словенечки центар – Скопје на 7 април 2017

Share Button
Повеќе

Зошто толку далеку?

И јас сакам да ја прегрнам мајка во моментот кога срцето ќе посака за искрена топла прегратка.

Share Button
Повеќе