Жена од оган

Љупчо Димитровски: СОЗДАТЕЛ ВО ИЗГРЕВОТ И ЗАЛЕЗОТ, Длабока шума, X, Поетска студија за внатрешниот свет, 1998-2015

Share Button
Повеќе