9-ти Април женска трка 2017

Во организација на Сојуз на Спортови на Скопје, а под покровителство на Град Скопје како дел од промотивните трки на

Share Button
Повеќе

СПОРТСКИ ВИКЕНД “ИЛИНДЕН 2015”

По повод националниот празник на Македонскиот народ и патриониот празник на “Илинден ” 2-ри Август.

Share Button
Повеќе