Седми „Роднокрајни поетски средби“

Здружението за развој на култура и заштита на културното наследство „Контекст – Струмица“ во соработка со интернационалното движење „100 Илјади

Share Button
Повеќе

100 ИЛЈАДИ ПОЕТИ ЗА ПРОМЕНА ПО ПЕТТИ ПАТ

Струмица е домаќин на петтата по ред манифестација „100 Илјади поети за промена“, настан кој ќе се одржи на 26

Share Button
Повеќе