SureShotz Sunday Session / “Le Club” 43

SureShotz Sunday Session забавите од оваа недела се селат во клубот “43”. Ова урбано и отмено место, одсега ќе биде

Share Button
Повеќе

Неделна Агенда “43 Le Club” 11.01-15.01.2017

Неделна Агенда 11.01- 15.01.2017 *Среда- 11.01 “Girls Night Out” заедно со Dj Jelkica

Share Button
Повеќе