1001 роза, 1001 изненадување за 8ми Март во Капитол Мол

Ентузијазмот, среќата и храброста преовладуваат на денот кога се празнува значењето на жената – 8ми Март. Придржувајќи се кон општествените

Share Button
Повеќе

Осмомартовски базар за рачно изработен накит

Драги осмомартовки !!! Галерија АРТ ВЕДА има чест да ве покани на базар за рачно изработен и уникатен накит од

Share Button
Повеќе