„Т.Е. Љ.У.Б.А.М. … Тоа е вистината“ од Александар Алексов – роман кој ќе ве остави без здив

Кога една младешка љубов, несекојдневна, безгрешна и забранета, нема да успее, а зад себе таа љубов ќе остави плодови, тогаш

Share Button
Повеќе