Ана Бунтеска го прослави својот роденден со читателите

Вчера, 23.01.2017, писателката Ана Бунтеска, во Клуб Матица ги потпишуваше своите дела „Стави лајк на сопствениот живот“ и најновата „Колку

Share Button
Повеќе

Книга во секој дом Читателите на роденденска средба со Ана Бунтеска Книга, вино и торта

Скопје, (23.01.2017) Годинава Саемот на книгата „Книга во секој дом“ во организација на Клуб Матица започна на 20ти јануари и

Share Button
Повеќе