„Песни од срцата“ со Ана и Игор Дурловски и Македонската филхармонија

„Си заљубив едно моме“, „Саноќ седам, Трено“, „Разболела се Ленка Пингова“, „Што да правам, што да чинам“, „Нели ти реков,

Share Button
Повеќе