Промоција на „Дај две, љубовни!“ и концерт на „Фолтин“

На 27 октомври 2015 година (вторник), со почеток во 20 часот, во клуб-ресторанот „MКЦ“ ќе биде промовирана книгата „Дај две,

Share Button
Повеќе

Промоција на книгата „Зборовите немаат значење“ на Биљана Стојановска

Во склоп на првиот фестивал на европската литература, „Букстар“, на 13 октомври во фоајето на киното „Фросина“ во МКЦ, со

Share Button
Повеќе