Креиран за целото семејство: Самсунг го претставува Галакси Таб А 10.5’’

Сеул, Кореа – 1 август, 2018 година – Компанијата Самсунг Електроникс (Samsung Electronics Co., Ltd.) го претстави Самсунг Галакси Таб

Share Button
Повеќе