Најновиот, супер моќен член на Галакси семејството – Галакси Ноут9 (Galaxy Note9) претставен во Македонија

Галакси Ноут 9 (Galaxy Note 9) – создаден да го следи секој ваш чекор во динамичното секојдневие со својот целодневен

Share Button
Повеќе

Бритиш Американ Тобако (British American Tobacco) и Царинската Управа на Република Македонија потпишаа Меморандум со цел спречување на нелегалната трговија со тутунски производи

Скопје, 17. мај, 2018 година – “TДР СКОПЈЕ“ ДООЕЛ – Скопје, како член на групацијата Бритиш Американ Тобако (British American

Share Button
Повеќе

Самсунг Добитник на 36 ЦЕС 2018 Награди за Иновации за Извонреден Дизајн и Инженерство

10-ти Ноември, 2017 – Самсунг Електроникс (Samsung Electronics Co., Ltd), глобален лидер во технологијата, денес објави дека 36 од нивните

Share Button
Повеќе

Најдобриот Британски онлајн уредник на Викенд Медиа Фестивал: Како го надмудрив моќниот Би-Би-Си и достигнав 70 милиони прегледи на социјалните мрежи

Кога социјалните мрежи достигнаа бројки кои се мерат во милијарди корисници, во целата приказна сериозно навлезе и психологијата.

Share Button
Повеќе

Новите Самсунг Галакси С8 и Галакси С8+ паметни телефони и во Македонија

Galaxy S8 серија

Share Button
Повеќе