Промоции на збирката раскази „Динга стоп“ од Владимир Плавевски во Ново маало и во книжарницата „Литература.мк“

Збирката раскази „Динга стоп: скопски приказни од Ново маало“ од Владимир Плавевски, во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс

Share Button
Повеќе

„Арс Ламина – публикации“ преку НВО ХЕСЕД донираше дидактички помагала за децата од домот „11 Октомври“

Издавачката куќа „Арс Ламина – публикации“ донираше едукативни изданија и дидактички помагала

Share Button
Повеќе

Промоција на книгата „Мистериозното јајце“ од Оливер Коларевски

Промоција на книгата за деца „Мистериозното јајце“ и дружење со авторот и илустратор Оливер Коларевски!

Share Button
Повеќе