СЕ ПЛАШИТЕ ЛИ ОД ВИСТИНАТА? ПРОВЕРЕТЕ ВО НАЈНОВОТО ПАРЧЕ МИСТЕРИЈА ОД МЛАДИОТ НАДЕЖЕН ВЕЛЕШАНЕЦ

Александар Николовски (1993), како дипломец на Факултетот за информатички науки и компјутерско инжинерство (ФИНКИ) во Скопје

Share Button
Повеќе