Кои се атракциите кои не треба да ги пропуштите на Баскерфест 2017?

Share Button
Повеќе

Баскерфест 2017- Атракции, спектакл, детско катче и пивска градина на плоштад Македонија

Уште 11 дена не делат од почетокот на најпозитивниот македонски фестивал- Баскерфест.

Share Button
Повеќе