Марина Мијаковска ќе учествува на „Меѓународен поетски самит“

Во организација на издавачката куќа Арте-Београд и писателот Миодраг Јакшиќ, во периодот од 26-29 ноември, ќе се одржи вториот меѓународен

Share Button
Повеќе