Промоција на „Боемска рапсодија во црно“ од Иле Наумов

Денес (среда) 28.10.2015 со почеток во 19.00 часот Кафе-книжарница ВЕШТИЦА од Скопје има чест да ве покани на промоција на стихозбирката „БОЕМСКА

Share Button
Повеќе