Бритиш Американ Тобако (British American Tobacco) и Царинската Управа на Република Македонија потпишаа Меморандум со цел спречување на нелегалната трговија со тутунски производи

Скопје, 17. мај, 2018 година – “TДР СКОПЈЕ“ ДООЕЛ – Скопје, како член на групацијата Бритиш Американ Тобако (British American

Share Button
Повеќе