ТОПОЛ ЧАЈ И МЛЕКО СО КАКАО-НАЈПОЛЕЗНИ ВО ГОРЕШТИНИТЕ

Пијалаците треба да се со максимум 40 степени, за да се изедначи температурата на телото со животната средина.

Share Button
Повеќе