Време е за попусти, време е за училиште, време е за Капитол мол!

Со над 40 продавници, забавен центар за најмалите, и одлични места за забава со пријателите Капитол мол секогаш нуди нешто

Share Button
Повеќе

Македонски пливачи подготвени за Европското првенство во пливање во Копенхаген

Агенцијата за млади и спорт на Република Македонија во соработка со Пливачката федерација на Македонија ќе го подржи учеството на

Share Button
Повеќе

МЗТ и Форца за Спортски викенд во Капитол мол

Низ историјата спортот ја има една од најзначајните улоги во општеството.

Share Button
Повеќе

Хуманитарна Велигденска приказна во Капитол мол

Велигден е еден од најголемите и најпрекрасните

Share Button
Повеќе

ЖенаХерој во Капитол Мол

Скопје (08.02.2017) Во месецот на жената и по повод 8ми Март, Капитол Мол одлучи да им посвети внимание на сите

Share Button
Повеќе

1001 роза, 1001 изненадување за 8ми Март во Капитол Мол

Ентузијазмот, среќата и храброста преовладуваат на денот кога се празнува значењето на жената – 8ми Март. Придржувајќи се кон општествените

Share Button
Повеќе