Илјадници читатели се дружеа со младите македонски писатели на Булеварот на книгите

Скопје, (27.01.2017) Саемот на книгата на Клуб Матица „Книга во секој дом“ започна на 20ти и ќе трае до 31ви

Share Button
Повеќе

Ана Бунтеска го прослави својот роденден со читателите

Вчера, 23.01.2017, писателката Ана Бунтеска, во Клуб Матица ги потпишуваше своите дела „Стави лајк на сопствениот живот“ и најновата „Колку

Share Button
Повеќе

Книга во секој дом Читателите на роденденска средба со Ана Бунтеска Книга, вино и торта

Скопје, (23.01.2017) Годинава Саемот на книгата „Книга во секој дом“ во организација на Клуб Матица започна на 20ти јануари и

Share Button
Повеќе

Дружење, потпишување и средба со Ксенија Николова на Булеварот на книгите!

Ксенија Николова е реномиран млада писателка која во рамките на Зимскиот Саем на книгата „Книга во секој дом“ на Клуб

Share Button
Повеќе

КНИГА ВО СЕКОЈ ДОМ 20-31 јануари 2017

Како и секогаш…КНИГА ВО СЕКОЈ ДОМ од 20ти до 31ви јануари на Булеварот на Книгите!

Share Button
Повеќе