Четврток: Margarita Party @Cresha Bar!

Четврток вечер Цреша бар ќе организира Маргарита Забава, ќе се пие маргарита коктели по промотивна цена од 150 денари во

Share Button
Повеќе

We. Love. Cocktails!

Дали сакате да бидете сведок на една од најдбрите коктел забави? 😀 Оваа сабота премиерно се дружиме со една од

Share Button
Повеќе