Хуманитарна изложба на WOW Box подароци

Прва изложба на првиот роденден на WOW Box.

Share Button
Повеќе

Instagraphy – изложба на инстаграмџии

Драги инстаграмџии и љубители на фотографијата, Instagraphy, по повод 1 година постоење, Ве поканува на долгоочекуваната #instagraphytk инстаграмџиска изложба на

Share Button
Повеќе

Be More – Art Exhibition of Monika Rizovska

Со особена чест и задоволство, Ве поканувам на уште една уметничка дружба овојпат и во промоција на бесплатна за користење

Share Button
Повеќе

ЧОВЕК, ФАБРИКА, ПОМЕЃУ

Ведрата природа на Глигор Кузмановски се одразува во неговите креации, а мекоста на материјалот (дрвото) што најчесто го користи му

Share Button
Повеќе