Вечерва “CSPS JAZZ ENSEMBLE” на СКОПСКО ЛЕТО

ВЕЧЕРВА уште еден специјален џез проект на СКОПСКО ЛЕТО со интернационалниот состав на “CSPS JAZZ ENSEMBLE”.

Share Button
Повеќе