Прекрасни Графити

Прекрасни графити, направени во почит на  Дејвид Болви кој го претставуваат од А до З. Локацијата е Феникс.

Share Button
Повеќе

David Bowie / Срѓан Јаниќиевиќ / Nano Bar

20:30 проекција на последниот документарец за Bowie “The Last Five Years” 22:00 започнува трибјутот.

Share Button
Повеќе