Промоцијата на Project Orpheus – VEVO

Промоцијата за официјалниот Vevo канал на Project Orpheus која се одржа во “MKC club&restaurant” проследена со пријатна и интимна атмосвера

Share Button
Повеќе

Project Orpheus со официјален VEVO канал

На 7-ми ноември во сабота во “MKC club&restaurant”, Project Orpheus гордо Ве поканува да бидете дел од промоцијата на нивниот

Share Button
Повеќе