Направи сам: Забавни играчки од тетрапак (фото)

Ајде да направиме некои забавни играчки со тетрапак кутии од млеко за нашите малечки! 🙂

Share Button
Повеќе

ИСКРЕНИ ДЕЦА ШТО ЌЕ ВИ ГО СТОПАТ СРЦЕТО…

Јапонскиот Црвен крст постави за цел да откријат дали децата ќе ја направат вистинската работа.Тие ги тестираат

Share Button
Повеќе