~Сонот на облачето~ Интернационален детски фестивал на театар на сенки 2015

3-ти Интернационален детски фестивал на театар на сенки ~СОНОТ НА ОБЛАЧЕТО~ Младински културен центар Сцена Фросина 23ти – 25ти Ноември

Share Button
Повеќе