Сеќавање на старо Скопје со книгата „Динга стоп“ од Владимир Плавевски во книжарницата „Литература.мк“

Во присуство на бројни стари скопјани и новомаалци, вчера (26 јули) во книжарницата „Литература.мк“ на улица „Македонија“ се одржа промотивна

Share Button
Повеќе

Промоции на збирката раскази „Динга стоп“ од Владимир Плавевски во Ново маало и во книжарницата „Литература.мк“

Збирката раскази „Динга стоп: скопски приказни од Ново маало“ од Владимир Плавевски, во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс

Share Button
Повеќе