30 години со ајкули – Дискавери ја слави годишнината со легендарна недела посветена на ајкулите (SharkWeek)

Пред 30 години Дискавери покрена иницијатива за канал кој наскоро стана највозбудлив телевизиски настан за време на летните денови –

Share Button
Повеќе

5 најдобри ТВ додатоци за Коди

  Коди (попознат како XBMC) е моќен интернет плеер,  им овозможува на корисниците да гледаат што ќе посакаат. Најдобриот дел

Share Button
Повеќе