Нова песна на Дани – Нема две

Едно место за #Љубов роден град….

Share Button
Повеќе

Twelve Moons of Jazz

Понекогаш ќе приметиш дека месечевите мени се менуваат

Share Button
Повеќе

Twelve Moons of Jazz

Понекогаш ќе приметиш дека месечевите мени се менуваат, понекогаш ќе

Share Button
Повеќе

Златниот часовник одбројува Вера Калин се дружеше со читателите во Станица 26

Во неделата во Станица 26 Вера Калин преку јавно читање ја презентираше својата книга „Бездомникот со златен часовник“ на познатиот

Share Button
Повеќе

Денеска во 9:30 во станица 26: Twelve Moons of Jazz

Посебноста на поединецот во своето творештво е секогаш жртва во отсуство на селекција која ќе потекнува од системот со цел

Share Button
Повеќе

ДМА ви најавува : Twelve Moons of Jazz

Посебноста на поединецот во своето творештво е секогаш жртва во отсуство на селекција која ќе потекнува од системот со цел

Share Button
Повеќе

12 Март Twelve Moons of Jazz

Посебноста на поединецот во своето творештво е секогаш жртва во отсуство на селекција која ќе потекнува од системот со цел

Share Button
Повеќе

Симон Киселички Трио

Минатата година поточно Декември 25-ти Симон Киселички со неговото трио составено од Горан Гешовски (бас гитара) и Александар Ванчовски  (тапани)

Share Button
Повеќе