9-ти Twelve Moons Of Jazz @ Станица 26 29.01.2017

Во мигот на стагнација каде сопственоста се гуши во истиот непроменлив круг само импровизацијата на мисловното лутање води до прогрес,

Share Button
Повеќе

ДМА ви најавува: Twelve Moons Of Jazz

Џезот не е магија без импровизација … Најава за концетот Мирко Попов и SETHSTAT

Share Button
Повеќе

Јас сум важен ко ти, ти си никој ко јас…

Групата „Милко“ од Скопје оваа година го означува своето јубилејно постоење од 10 години на сцената.Digital Milennium .Artist ве чести

Share Button
Повеќе

Twelve Moons of Jazz

Twelve Moons of Jazz е серија од 12 настани посветени на најдобрите џез состави од Македонија. Во организација на Digital.Millennium.Artists™

Share Button
Повеќе