ПОРТРЕТ НА ПОЕТЕСАТА ЕЛЕНА ПРЕНЏОВА

Ве покануваме во ПЕТОК на ПОЕТСКО ПРЕТСТАВУВАЊЕ на поетесата ЕЛЕНА ПРЕНЏОВА, во БИБЛИОТЕКАТА ВО ВЕЛЕС, со почеток во 19 часот.

Share Button
Повеќе