Епицентар Saturday: Mirko Popov

Сабота во Епицентар 5 часовен DJ сет на Mirko Popov playing the greatest emotional techno [1987 – 2018] внимателна селекција на

Share Button
Повеќе

Kiko Navarro во Епицентар

Kiko Navarro е DJ и еден од водечките шпански продуценти на house музика, добро познат и на скопската публика.

Share Button
Повеќе

Tom Trago доаѓа во Скопје

Веста дека на 15 јуни во Скопје доаѓа познатиот холандски диџеј Том Траго ги израдува неговите многубројни македонски фанови. На

Share Button
Повеќе

Alienata во Епицентар

Приказната на Alienata започнува во 2000та кога решава да се посвети на изучување и анализирање на звукот, во сите негови

Share Button
Повеќе

Galatheia Метропол L.P. Promo Live

Почитувани љубители на модерната музика Деби албумот МЕТРОПОЛ на Galatheia, по неколку години лутање по лавиринитите ултра-култни скопски кумпјутери

Share Button
Повеќе

Eddy Ramich во Епицентар

Сабота, 11 Февруари 2017 Preparty for Ricardo Villalobos & Sonja Moonear @ Zone Club Prishtina

Share Button
Повеќе