ФЕЈСБУК ЕПИДЕМИЈА

Брилијантната идеја која на еден  младич му носи милијарди на контото,кај нас и а секаде у светот се шири со

Share Button
Повеќе

35 Интересни факти за Facebook

Facebook е најпопуларната социјална мрежа на денешницата. Многу луѓе се запознале преку неа, одлично место е за вашиот бизнис, лесно

Share Button
Повеќе