Читање изреки со Michelle Obama, Dave Chappelle и Jerry Seinfeld

Jimmy Fallon во тим со Michelle Obama против  Dave Chappelle и Jerry Seinfeld, ќе погодуваат познати изреки. Погледнете го видеото

Share Button
Повеќе

Легендарниот Џими

Џими го предизвикува Адам на пријателска игра, да испее песна по случаен избор.

Share Button
Повеќе

Џими Фалон и Никол Кидман

Замислете, познатиот водител на “Tonight Show” Џими Фалон, имал можност да оди на состанок со познатата глумица Никол Кидман, погледнете

Share Button
Повеќе