Вкупно 211 земји и региони, меѓу кои и Македонија, завземаа учество во 6. Интернационален Детски Форум “Фудбал за Пријателство“

На 13. Јуни, 2018 година (среда) во Москва се одржа 6. Интернационален Детски Форум “Фудбал за Пријателство“ – дел од

Share Button
Повеќе

Македонските учесници во проектот ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО на средба со Претседателот на Македонскиот Олимписки Комитет

Поддршка од Претседателот на МОК

Share Button
Повеќе

Македонија за прв пат дел од глобалниот општествено-одговорен проект наменет за деца: ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО!

Составена Македонската делегација која ќе ги прошири

Share Button
Повеќе