Перформанс од Аријата на Дива Плавалагуна од филмот ,,Петиот Елемент”

Дива Лагуна е вонземјанин добро позната од филмот

Share Button
Повеќе

Реално шоу, Девојка ја пее Операта од 5-ти Елемент

Нејзиното име е  Victoria Hovhannisyan ја пее операта од филмот 5-ти Елемент тоа е “Il  dolce suono”.

Share Button
Повеќе