5 Мобилни телефони кои треба да излезат во 2015-та година

Во ова видео ќе ви прикажеме 5 смарт телефони кои треба да излезат во текот на 2015-та година. Наменето за

Share Button
Повеќе

HTC го најавува новиот M9

HTC официјално го најави најновиот „HTC One M9“, моментално само за Кинески и Азиски пазар, овој мобилен телефон има висока

Share Button
Повеќе