The Mole Pack – нов блуз подем на македонската музичка сцена

„Дружете се, сакајте се, и слушајте добра музика“, велат The Mole Pack Нов бран на музички креации е во подем

Share Button
Повеќе

Влезете во светот на уникатноста

43-от Меѓународен саем на мебел, опрема за домаќинства и јавни објекти, репроматеријали и машини за индустријата на мебел – МЕБЕЛ

Share Button
Повеќе

Илјадници читатели се дружеа со младите македонски писатели на Булеварот на книгите

Скопје, (27.01.2017) Саемот на книгата на Клуб Матица „Книга во секој дом“ започна на 20ти и ќе трае до 31ви

Share Button
Повеќе

Ана Бунтеска го прослави својот роденден со читателите

Вчера, 23.01.2017, писателката Ана Бунтеска, во Клуб Матица ги потпишуваше своите дела „Стави лајк на сопствениот живот“ и најновата „Колку

Share Button
Повеќе

Книга во секој дом Читателите на роденденска средба со Ана Бунтеска Книга, вино и торта

Скопје, (23.01.2017) Годинава Саемот на книгата „Книга во секој дом“ во организација на Клуб Матица започна на 20ти јануари и

Share Button
Повеќе

Дружење, потпишување и средба со Ксенија Николова на Булеварот на книгите!

Ксенија Николова е реномиран млада писателка која во рамките на Зимскиот Саем на книгата „Книга во секој дом“ на Клуб

Share Button
Повеќе