Фондот ИЛИРИКА ЈИЕ со признание од реномираниот Investors Review од Британија

(Скопје, 12.01.2017) Илирика на својот Годишен инвеститорски состанок ги презентираше резултатите од минатата година и проекциите за 2017та година. Чекорите

Share Button
Повеќе