Отворање изложба “Кумановски графичари 2015“

Во петок, на 15 јануари 2016, со почеток од 19 часот во Галеријата при Домот на културата “Иван Мазов –

Share Button
Повеќе

ТАНЦ – Ликовна изложба на Ана Андроска

Ако сте се прашале дали може да се натопи четката во сјајот на ѕвездите што треперат во ноќта, да се

Share Button
Повеќе

Самостојна изложба на Душан Перчинков

На 23 јули (четврток), во 12:00 часот Душан Перчинков во галерија Остен ќе се претстави со дел од негови наградени

Share Button
Повеќе

ДРИМON 3 фестивал – 23 јули 2015

Во четврток на ДРИМON 3 фестивал од 20:00 часот ќе можете да погледнете:

Share Button
Повеќе

Уметноста на Peechaya Burroughs

Peechaya Burroughs… Уште од мала возраст ги сака боите. 

Share Button
Повеќе

НУРНИ ДЛАБОКО! ДРИМON ФЕСТИВАЛ 3

НУРНИ ДЛАБОКО! Е мотото на овогодинешниот ДРИМON ФЕСТИВАЛ 3, кој ќе се одржува на 22 до 26 јули 2015, во

Share Button
Повеќе