Четврток: Васил Хаџиманов Трио во Цреша Бар

Овој четврток, уживаме во Jazz

Share Button
Повеќе

Денес се е џез

Деветчасовен целодневен џез хепенинг под отворено небо.

Share Button
Повеќе

Showroom ви го претставува Saso Popovski Trio

Уште еден сосема поинаков концерт како дел од Showroom,

Share Button
Повеќе

Showroom: Saso Popovski Trio

Уште еден сосема поинаков концерт како дел од Showroom,

Share Button
Повеќе

Showroom: Jazz си е служба

Овој петок на Showroom ни гостува составот нарачен “Дружба си е дружба, џез си е служба” во состав: Кирил Кузманов

Share Button
Повеќе

Twelve Moons of Jazz

Капата на глава, гитарата во рака, “Twelve Moons Of Jazz” продолжува……

Share Button
Повеќе

Twelve Moons of Jazz

Digital.Millennium.Artists Ве поканува на третиот концерт од серијата “Twelve Moons of Jazz”, овој пат Ви ги најавиваме култните Летечки Пекинезери.

Share Button
Повеќе

Twelve Moons of Jazz

Twelve Moons of Jazz е серија од 12 настани посветени на најдобрите џез состави од Македонија. Во организација на Digital.Millennium.Artists™

Share Button
Повеќе