Џими Фалон Tonight Show

Џими и Џон Хам се подсеќаат на периодот од 90-тите кога работеле задно на сапунска опера, каде што директорот на

Share Button
Повеќе

Легендарниот Џими

Џими го предизвикува Адам на пријателска игра, да испее песна по случаен избор.

Share Button
Повеќе

Џими Фалон и Никол Кидман

Замислете, познатиот водител на “Tonight Show” Џими Фалон, имал можност да оди на состанок со познатата глумица Никол Кидман, погледнете

Share Button
Повеќе