КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА НАСТАПИ ВО ЊУЈОРК

Камерниот оркестар на Македонската филхармонија вчеравечер имаше успешен настап во салата “Меркин” во Кауфман центарот во Њујорк.

Share Button
Повеќе