Рефлексивен музеј | предавање на Kate Fowle

Во Музејот на современата уметност – Скопје предавање насловено „Рефлексивен музеј“ ќе одржи Кејт Фoул (Kate Fowle), водечка кураторка во

Share Button
Повеќе