REEL ROCK 10 премиера во Скопје

кино Фросина среда, 21 октомври 2015 влез слободен

Share Button
Повеќе

Промоција на книгата „Зборовите немаат значење“ на Биљана Стојановска

Во склоп на првиот фестивал на европската литература, „Букстар“, на 13 октомври во фоајето на киното „Фросина“ во МКЦ, со

Share Button
Повеќе