Промоција на „Narro ergo sum / Раскажувам значи постојам“ и изложба на фотографии „Во движење“

На 25 ноември 2015 година во „Концепт 37“ со почеток во 20 часот ќе се одржи двоен настан – промоција

Share Button
Повеќе

Деби концерт на „Project Orpheus“ во кино салата „Фросина“

На 16 – ти септември во 21:00ч, во кино салата „Фросина“, „Project Orpheus“ ќе одржи свој деби концерт.во склоп на

Share Button
Повеќе